Go to Top

Veel gestelde vragen

 

 

Wie mag er in een Buggy en welke voorschriften zijn er?

U mag een buggy besturen met een geldig rijbewijs B (personen auto), vanaf 21 jaar.  Indien u op het moment van huren geen rijbewijs kunt tonen, mag u geen buggy besturen.  Alleen uw partner  (met rijbewijs) is dan de aangewezen huurder/bestuurder.  Voor bijrijders geldt een minimum lengte van ongeveer 1,20 meter (5 a 6 jaar). Uw kind zit dan goed in de gordels. Er zijn zitverhogers aanwezig voor de allerkleinste. Er geldt geen helmplicht. Voor de 2ToDrive bestuurders die hun rijbewijs gehaald hebben voor hun 18e geldt dat de coach uiteraard meegaat als bijrijder. Echter voor Belgische en Duitse 17 jarige geldt dit niet. Alleen Nederlandse.

Kan de hond mee?

Op uw verantwoordelijkheid kan uw kleine rustige hond tussen uw voeten liggen aan de bijrijderskant. Stevig aangelijnd. Maar wij adviseren het natuurlijk niet.

Moet ik de route volgen?

Ja, maar dat is ook het leukste. Dan komt u op de plekken waar je normaal niet komt. Het zijn toeristische toertochten met een stuk avontuur. Van alles wat. Historie/natuur/avontuur

Waar is de pauze?

Die bepaalt u zelf. Maar is wel afhanklijk van uw behaalde gemiddelde snelheid en kan dus korter of langer zijn dan aangegeven.

De tocht zou twee en half uur zijn! Maar we zijn nu al terug?

De tochten zijn gebaseerd op een gemiddelde snelheid van 30 km. per uur. Dat is 2 uur rijden voor een tocht van 60 km. En er is dan een half uur over voor pauze. Deze 60 km. ligt vast. De tijd die u erover doet niet. Bij een hogere gemiddelde snelheid, bijvoorbeeld 35 km. per uur, is de rijtijd veel korter.

Hoe zit het met de verzekeringen?

Al onze buggy’s zijn WA verzekerd.  Er geldt wel een eigen risico van maximaal € 950,00 per schade geval.  Het aantal keren dat wij dit maximale eigen risico ook daadwerkelijk bij de huurder belast hebben was vanaf 2013  : nul (o) keer.

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant en met PIN betalen. De borg bij voorkeur contant.  Dat is makkelijk teruggeven.  De kosten bij voorkeur met PIN.  Voor bedrijven kan er een factuur gemaakt worden. Die vervolgens voor aanvang voldaan moet zijn.  Creditcard wordt niet  geaccepteerd.

Onze gegevens:

Naam rekeninghouder Norman Veens holding BV
Iban Bank NL59 RABO 0133.9634.62
BIC RABONL2U
BTW 807723083B01