Go to Top

Extra activiteiten voor groepen

Groepen

Voor groepen kunnen we aanvullende activiteiten organiseren. Een dagdeel of zelfs dagvullend. Uiteraard altijd  in combinatie met buggyrijden. Er is van alles mogelijk en meer dan we hieronder aanbieden.  

keuzeknop offerte aanvragen

Outdoor Lasergame

lasergame10klein5cmEchte actie beleven! Als je van echte actie houdt, dan kies je voor outdoor lasergamen. Leef je helemaal uit op het Battlefield Live terrein met wilgenhagen, stapels hout en echte legerjeep. Battefield Live is dé manier om met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan te gaan. In een realistisch speelveld ga je samen met je team een uur lang lasergamen. Het speelveld is een prachtig terrein met wilgenhagen, stapels hout, kisten en een echte legerjeep. Battlefield kan je reserveren voor groepen met minimaal 9 personen en maximaal 35 personen. 

Locatie: Klok’uus ‘s-Heer Arendskerke

Motorsloep

kreek-1Vrije vaartocht op het veerse meer. Geen vaarbewijs nodig. Huur per dagdeel van 4 uur.

Locatie: Bugracer Kortgene – Schelphoek Veerse Meer Wolphaartsdijk

Boogschieten

boogschietenWij beschikken over bogen met verschillende afmetingen en treksterkte. Daardoor kan iedereen met de juiste boog schieten. Duur 1,5 tot 2 uur. Maximaal 30 personen. Ook geschikt voor kinderen vananf 10 jaar.

Locatie’s: Klok’uus  ‘s-Heer Arendskerke – Bugracer Kortgene

E-solex

imagesWil je rustig genieten van het mooie Zeeuwse landschap? Kies dan voor een rondje  op een geruisloze elektrische solex. Er zijn verschillende mooie routes. Dit nostalgische vervoermiddel zorgt direct voor een goede sfeer en veel lol onderweg. We hebben genoeg solexen voor een groep. Ideaal dus voor een dag vol plezier met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Een tocht is goed te combineren met een hapjeof een drankje.Je hebt een rijbewijs nodig (brommercertificaat), maar iedereen zonder rijbewijs kan ook mee, op de Solex met trapondersteuning.

Locatie’s: Klok’uus   ‘s-Heer Arendskerke  –  Bugracer Kortgene

catering

koffie smileDenk aan BBQ-lunch-ontvangst met koffie/thee +appelgebak enz.

Locatie’s: Klok’uus  ‘s-Heer Arendskerke  –  Bugracer  Kortgene

Indoor Lasergame

indoor lasergameLasergame wordt gespeeld in een donkere ruimte die gevuld wordt met rook- , licht- en geluidseffecten. Door met laserstralen op de tegenstander te schieten kan men punten behalen en de tegenstander (tijdelijk) uitschakelen. Elke speler draagt een lichtgewicht vest met electronische sensoren die herkennen wanneer het vest geraakt wordt door een laserstraal. 

Locatie’s: Kamperland. Alleen mogelijk via Bugracer Kortgene